Offerte
OlivierTeamNetwerkTechnologie

Olivier

Olivier

Missie

Ik wil mensen helpen met ~ lees meer ...
Ik wil mensen helpen met taal.

Taal is voor mij van levensbelang. Een fout woord heeft gevolgen. Een fout woord leidt tot conflict, ongelukken, afscheiding, miscommunicatie ...

En dat is nu net wat ik wil vermijden.
Ik wil verstaanbaar maken, relatie opbouwen, informatie overbrengen.

Daarom: het juiste woord op de juiste plaats, duidelijk en eenduidig
Een vlotte, persoonlijke aanpak waarin menselijkheid centraal staat.

Opleiding

Ik genoot een universitaire opleiding.Uit ~ lees meer ...
Ik genoot een universitaire opleiding.
Uit wezenlijke interesse voor de mens schoolde ik me bij in communicatie.

Wat betekent dat voor DTB?

Het team van Dutch Translator Belgium bestaat uit universitair geschoolde medewerkers. Onze analytische en organisatorische kwaliteiten garanderen een vlotte projectopvolging. We kennen het belang van luisteren en empathie: we horen uw wens en we stemmen ons af op uw vragen en doelstellingen.

Ervaring

Ik houd van reizen en ~ lees meer ...
Ik houd van reizen en van andere culturen.
Ik verbleef reeds meerdere malen voor langere tijd in het buitenland.
Uit deze ervaringen ontdekte ik hoe fijn ik het vind om te gaan met mensen, me in te leven en aan te passen. Ik ondervond aan den lijve hoe belangrijk het is om verstaanbaar te zijn.

Wat betekent dat voor DTB?

Bij Dutch Translator Belgium spenderen we de nodige tijd aan het opbouwen van een persoonlijke relatie. We leven ons helemaal in uw project in. Tijdens en na het project gaan we tot het uiterste in dienstbaarheid. We zijn zowel begaan met de inhoud van uw teksten als met uw lezers: we zorgen voor kwalitatieve teksten die afgestemd zijn op de lezer.

Persoonlijkheid

Onderzoekend en nieuwsgierig Zelfkritisch en ~ lees meer ...
Onderzoekend en nieuwsgierig
Zelfkritisch en doorzetter
Dynamisch
Interesse in technologie

Wat betekent dat voor DTB?

Dutch Translator Belgium legt zich op de materie van uw project toe. We doen het nodige opzoekingswerk alvorens te starten aan het project.
We zijn kritisch voor ons werk. We vinden het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste tendensen in de wereld van schrijven en taal. Zo heeft Dutch Translator Belgium zijn eigen LinkedIn groep voor professionele vertalers.
Dutch Translator Belgium investeert in technologie om een betere dienstverlening aan een concurrentiŽle prijs mogelijk te maken. We zijn gespecialiseerd in technische teksten maar zijn ook thuis op tal van andere kennisdomeinen.

 

 
Δ